MODIZZ velünk!

Olvass és MODIZZ velünk!

Véget ért a nagy nyári jövés-menés, elkezdődött az iskola, ritkulnak a szabinapok. Az időjárás miatt többször szorulunk a négyfal közé és ezzel emelkedik az ülőpozícióban töltött órák száma.
Az étkezőbútor-választás az egyik legkritikusabb dilemma lehet az otthonunk berendezésekor: klasszikus, kerek, ovális vagy épp bővíthető? Milyet és mekkorát, mi alapján, mi mindent figyelembe véve? A szakértő segít leegyszerűsíteni a dolgot: végre itt egy konkrét how-to az étkező bebútorozásához!
A trendek egyre kevesebb időt töltenek velünk, rajtunk, körülöttünk. A bársony alig két évig állomásozott kanapéinkon, székeinken, de máris van trónkövetelő a nyomában. A gyapjúból készült, sűrű szövésű bouclé (vagy buklé) már nemcsak a gardróbban, a nappaliban is helyet kap!
Bőr ülőgarnitúra: venni vagy nem venni? Mitől jó a jó bőr, és miért ilyen borsos az ára? Mikor érdemes bőr bútordarabok mellett dönteni, és hogyan tudjuk otthon a lehető legtovább megőrizni az épségüket? Összeszedtük a legégetőbb kérdéseket a témában: lássuk, ki milyen bőrt visz a vásárra!
Milyen érzetet keltenek bennünk bizonyos árnyalatok, és ezeket a hatásokat hogyan alkalmazhatjuk tudatosan a helyiségeink előnyére? Milyen szemüvegen keresztül nézi a világot egy kortárs festőművésznő, és vajon mit gondol a magyar otthonokról? Gárdonyi Évával színekről, formákról beszélgettünk.
Miért jó választás az innovatív technológiával készült vinyl padló? Ártalmatlan az egészségre, kompatibilis padlófűtéssel, bútortologatással, mezítláb táncolással, farokcsóválással: íme az új formába öntött linóleum! Takard el a kopott parkettát stílusos dizájnnal, frissítsd fel a teret!