Kapcsolat
Modiz szakértők

Kik vagyunk mi?

– Egy szakértőkből álló úttörő csapat a bútorpiacon

Asztalosok, bútortervezők, lakberendezők vagyunk, közös szenvedélyünk, hogy a régi értékekből aktualitást faragjunk. Elképzeltünk egy olyan lakberendezési áruházat, ahol a vásárlók magyar gyártók termékeivel találkozhatnak időtálló minőségben. Számunkra a hozzáadott érték azt jelenti, hogy mi végig fogjuk a kezed, amíg te darabról darabra összeállítod az álomotthonod: a törölközőtől a lámpáig.

Miért alkottuk meg a Modizt?

– Hogy elhozzuk a magyar bútorgyártás új reneszánszát.
Hazánk Európa-szerte híres bútorgyártó múltra tekint vissza, erre azonban már csak kevesen emlékeznek. A mi küldetésünk, hogy visszatekerjük az idő kerekét, és tovább öregbítsük itthon ezt a nagyszerű szakmát – kissé újragombolva. A ‘80-as évek Budapestjének bútornegyedében található üzletünk nem fél felvenni a kesztyűt a szabványgarnitúrákkal szemben, és magas minőséget, értékesítési színvonalat nyújtani elérhető árfekvésben.
Bútorgyártás szeretettel
Modiz életérzés

Mi az a
Modiz életérzés?

– Otthonalkotás, ahogy te formálod.
Ismered azt az érzést, amikor végre minden a helyére kerül, te pedig bepattansz a rozéddal az új kanapéra? Mi ezt kínáljuk már az első pillanattól: a fészekrakás örömét a tétova stressz helyett, fantáziadús dizájnt a megszokott ívek és formák helyett. Írjuk felül együtt a bútorvásárlás listafirkálgatós feszültségét, hogy az otthonod kialakítása arról szólhasson, amiről szólnia kell: rólad!

MODIZZ VELÜNK, ÉS FORMÁLD AZ IDŐTÁLLÓ DIZÁJNT AZ EGYÉNISÉGEDNEK MEGFELELŐEN!

Rólunk mondták