Forgószék ergonómia

Szék választás ahogy a MoDiz gondolja…

Véget ért a nagy nyári jövés-menés, elkezdődött az iskola, ritkulnak a szabinapok. Az időjárás miatt többször szorulunk a négyfal közé és ezzel emelkedik az ülőpozícióban töltött órák száma.

Munkahelyen, suliban és otthon is sok időt töltünk a monitor előtt ülve és ha statisztikát vetnénk erről, biztosan mindannyian meglepődnénk mennyi idő köt a székhez, amit vagy jól vagy rosszul, de életünk nyomós hányadára választunk. Ahhoz, hogy ez a kapcsolat jól működjön és hosszútávon a gerincünk, izmaink, keringésünk is profitáljon, a választást több szempont szerint érdemes mérlegelni.

Ez a kapcsolat nem lesz szerelem eső látásra!

Forgószékek

Attól mert passzol a színe, szépen csillog a króm lába, minőségi a bőr kárpit, 5 oldalas műszakitartalma van mindenféle innovatív előnyökkel, pókemberes és már ezeréve ezt kerested,  még nem biztos, hogy azonnal meg kell venni. Ezek az érvek pont azok, amivel egyidőben masszázsbérletre, vagy gyógytornászra is költhetsz.

Minőségi forgószékNe legyen impulzus vásárlás az, amiben ennyi időt töltünk!

Az ember azt gondolná, ha a matrac vásárlásnak megadta a módját akkor mindent megtett az ergonómiai követelményeknek. Pedig, ha szívünkre tesszük a kezünket átlag 6 órát ülünk a melóhelyen, vagy az iskolában, este még tanul vagy játszik a gyerek 2-3 órát, és hát nekünk is kijár a gép előtt lazítás. Ez mellett utazunk, eszünk, csevegünk és máris kiderül, hogy többet ülünk, mint amennyit a szuper matracunkon fekhetünk. Nagyon fontos a jó alvás pozíció, a fenti gondolatok nem a minőségi matrac ellen beszélnek, csupán a forgószék vásárlás fontosságát is szemlélteti.

Mi, a MODIZBAN pontosan tudjuk mire figyelj és szívesen adunk tanácsot.

Karfás forgószék
Ilyen kérdéseken töröd a fejed?

  • Karfás legyen, vagy jó a karfa nélküli?
  • Legyen fejtámla, vagy a deréktámasz fontosabb?
  • Mi az az antishock mechanika?
  • Mi történik ha a családban más is használja rajtam kívül?
  • Melyik kárpit típus a tartósabb?
  • Ami olcsó az rossz?

Mindenre van válaszunk. Gyere el a MODIZBA és megmutatjuk mire figyelj a választásnál. Ha még így sem lennél biztos a dolgodban, lehetőséged van haza vinni a kiszemelt darabot, hogy teszteld és ha otthon nem bizonyít, hozd vissza és keressük tovább az igazi társad.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések

Kérdésed van?